viernes, 7 de enero de 2011

Us proposem un Jclic!

Després de molts dies treballant-hi finalment us pengem l'última activitat que hem preparat per l'estudi de la localitat de Tordera. És un Jclic. 

Hem tingut alguns problemes a l'hora de penjar-lo a la xarxa però sembla que, finalment, ens n'hem sortit! Us detallarem els passos que heu de seguir per poder obrir l'arxiu. Cal que tingueu instal·lat el JClic Player. Si no el teniu, us el podeu descarregar fent clic al següent enllaç: JClic Player

Per poder realitzar el JClic que us proposem us l'heu de descarregar. Podeu fer-ho fent clic al següent enllaç: Jclic Tordera. Se us obrirà la pàgina Megaupload. Veureu que el nom de l'arxiu és "tordera1.jclic.zip". A la part inferior dreta haureu d'esperar que apareixi un gadget que digui "Descarga normal". Cliqueu-hi i seleccioneu l'opció de guardar, amb obrir-lo no n'hi ha prou.

Quan ja el tingueu guardat al vostre ordinador, obriu el programa Jclic. Haureu d'anar a la pestanya "Arxiu" i seleccionar la que diu "Obrir l'arxiu". Se us obrirà una finestra on haureu de buscar l'arxiu que us heu descarregat. Si tot funciona bé, ja podreu començar!

Esperem que aquesta activitat sigui molt enriquidora per vosaltres!


Fins aviat!

No hay comentarios:

Publicar un comentario